Spalvos interjere
08 02

Spalvos interjere

Autorius: PirkPatogiai.lt Perskaitytas: 213 Komentarai: 0

Spalvų pasirinkimą namų interjerui įtakoja ne tik mūsų asmenis skonis, bet ir vyraujanti mada, architektūrinis būsto stilius bei mūsų gyvenimo būdas tame interjere. Spalvos turi didžiulį poveikį interjerui. Atkreiptinas dėmesys, kad su spalvomis mes galime erdvę paversti didesne ar mažesne, šviesesne arba tamsesne, šilta arba šalta. Spalvos veikia ir mūsų nuotaiką, todėl galima jas panaudoti kuriant įvairias emocijas atitinkančią aplinką. Ar žinote, kad  blyškesni bei natūralūs tonai laikomi raminančiais, o ryškios spalvos dažniausiai siejamos su jausmingumu ir energija?

Kaip ir drabužiams, taip ir interjerui didelę įtaką daro mada. Jei mėgstate madingus drabužius, turbūt norėsite, kad ir Jūsų namų interjeras atspindėtų naujausias mados tendencijas. Tačiau kartais naujausios interjero mados tendencijos gali netikti mums ir mūsų aplinkai. Skirtingai nei drabužiai, interjeras dažniausia mus supa žymiai ilgesnį laiką. Tai puiki priežastis į interjerą įtraukti keletą nesenstančių klasikinių spalvų.

Pažymėtina, kad kiekvienas žmogus į interjero spalvas reaguoja labai asmeniškai, todėl dažnai geriausi būna to žmogaus asmenybę atspindintys interjerai. Dėl to renkantis interjero spalvas nereikia bijoti pasiduoti savo nuojautai ir emocijoms. Taip parinktos spalvos teigiamai veiks Jūsų savijautą.

Kategorijos